Genomineerd

Sintstad genomineerd voor ‘Beste Publieksevenement’

De landelijke intocht van Sinterklaas in Zaandijk is door Stichting Nationale Evenementenprijzen genomineerd voor de titel ‘Beste Publieksevenement’. We zijn vereerd en trots dat we tot de zes nominaties behoren. De andere genomineerden zijn De Reuzen van Royal de Luxe Leeuwarden, PoW!Wow! Rotterdam, Emoves, Urban Culture Festival Eindhoven en Volvo Ocean Race Finish Den Haag.

Prijsuitreiking

Op 14 maart is het spannende moment. Dan wordt bekend gemaakt wie zich het ‘Beste Publieksevenement’ van 2019 mag noemen. De winnaar wordt tijdens het Nationaal Congres Evenementen in het nieuwe stadhuis van Deventer bekend gemaakt.

Wie kiest de winnaar?

De evenementen worden door de jury beoordeeld op inhoudelijke elementen als visie, aanpak, organisatie, samenwerking met stakeholders en waarde voor de stad. De jury van de Nationale Evenementenprijzen bestaat uit professionals van BMC, Sponsorbrein, Hogeschool Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam en de winnaars van deze prijs in 2018.

Wil jij meer weten het Nationaal Congres Evenementen? Bekijk dan deze website: https://www.nationaalcongresevenementen.nl/

Hoog contrast